CONTINENTAL ADVENTURE RESORT

Spoj doma u prirodi i outdoor aktivnosti

Mobirise Website Builder
Glamping Kupola "Zoran Tadić"
Mobirise Website Builder
Kućica na točkovima "Sturba"
Mobirise Website Builder
A-Frame Home "Kamešnica"

Naš koncept prirodnog resorta sastoji se od udobnih planinskih kuća i glamping objekata za odmor, te outdoor aktivnosti kojima svoj boravak možete učiniti posebnim. Resort je smješten iznad Livanjskog sela Golinjevo, na 900m nadmorske visine, odakle se pruža jedinstveni pogled na Buško jezero i okolne planine. Odmah uz resort, nalaze se brojne staze za šetnju i vožnje biciklima, a popularno ljetno kupalište na jezeru Mandek udaljeno je svega 1.5 km (5 min vožnje električnim biciklom ili quadom). U sklopu resorta djeluje i naš centar aktivnosti / recepcija, gdje možete dobiti potrebne informacije i rezervirati sve izlete i aktivnosti iz naše ponude. Svaki pojedini objekt za odmor odlikuje posebna zona privatnosti, jer je najmanja udaljenost između objekta i preko 100 metara. Do svakoga objekta vodi privatni makadamski put. Oko izgrađenih objekata nalazi se šuma crnoga bora koja prekriva većinu prostora, što gostima pruža veći nivo privatnosti te izrazito kvalitetniji zrak.
Kada skrenete s magistralne ceste Livno - Tomislavgrad, u selo Golinjevo, te prođete stotinjak metara seoskim putem, ulazite u malu šumu te se novim makadamskim putem vozite oko 1 km do resorta.  

Ukoliko su vremenski uvjeti nepovoljni za vanjske aktivnosti, ili se vratite umorni od planinarenja i vožnje bicikla, ili pak kad samo želite uživati u pogledu kroz prozor, naši smještajni objekti su tu da vam pruže punu udobnost. Svaki od objekata je jedinstven svojim vanjskim i unutarnjim izgledom, a svi su opremljeni udobnim krevetima, kuhinjom, wifi-jem i kupaonicom s toaletom.
Svi objekti su opremljeni frižiderima s domaćom lokalnom hranom i pićem, a sve funkcionira na principu mini bara, s tim ako vam se neki domaći proizvod svidi možete naručiti dodatne količine za ponijeti. Konzumacijom i kupnjom lokalnih proizvoda potičete male proizvođače i zapošljavanja u našoj lokalnoj zajednici.   

2 king size kreveta + kauč/krevet  max 6 osoba

A-frame home “Kamešnica”, je naša kuća u obliku slova A, koja se sastoji od dnevnog boravka s potpuno opremljenom kuhinjom, galerije, spavaće sobe i kupaone. Unutar dnevnog boravka nalazi se kamin koji zagrijava cijelu kuću i daje poseban ugođaj u prostoriji dnevnog boravka i kuhinje. Ukupni kapacitet kuće je 4+2 osobe, 2 velika “king size” kreveta i ugao koji se rasklopi u pomoćni ležaj za 2 osobe. Ispred kuće “Kamešnica” nalazi se prostor za vanjski boravak i roštilj, a šećer na kraju je svakako jacuzzi, kapaciteta do 6 osoba, u kojem se možete prepustiti hidro i zračnoj masaži. Temperatura vode može biti i do 40 stupnjeva, pri čemu vani može biti debeli minus 🥶.

PS / Kuća je dobila naziv po planini Kamešnici, koja je jedna od najljepših lokalnih planina za planinarenje. Naša preporuka je uspon na vrh Konj.  


VIKEND

PET, SUB, NED

1. noć - 180,00 EUR/noć
2. noć - 140,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 120,00 EUR/noć

TJEDAN

PON-ČET

1. noć - 140,00 EUR/noć
2. noć - 120,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 110,00 EUR/noć

LJETNA SEZONA

7. 8. i 9. MJESEC

1. noć- 240,00 EUR/noć
2. noć - 200,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 190,00 EUR/noć

1 king size krevet + kauč/krevet  max 4 osobe

Kupola svojim jedinstvenim dizajnom podsjeća na Eskimske iglue. Zbog svoje aerodinamike i loptastog oblika, izrazito je otporna na ekstremne vremenske uvjete i snažne udare vjetra. Kupola je koncipirana kao jedna velika prostorija, površine od 50 kvadrata, gdje je smješten dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja. Unutar kupole nalazi se i poseban objekt u kojem je smješten wc i kupaonica, a na vrhu istoga u obliku galerije smješten je veliki “king size” krevet. Posebnu ugodnost cijelom ambijentu daje kamin na pelet, te veliko kino platno i projektor za projekciju Netflixa i YouTubea. Objekt je kapaciteta 2+2, veliki “king size” krevet i veliki ugao na rasklapanje.

P.S. Kupola je dobila ime po Zoranu Tadiću, hrvatskom redatelju rođenom u Livnu. On je obilježio povijest hrvatske kinematografije brojnim dokumentarnim i igranim filmovima, od kojih se posebno ističe kriminalistički igrani film “Ritam zločina”.  


VIKEND

PET,SUB,NED

1. noć - 140,00 EUR/noć
2. noć - 120,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 100,00 EUR/noć

TJEDAN

PON-ČET

1. noć - 125,00 EUR/noć
2. noć - 110,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 105,00 EUR/noć

LJETNA SEZONA

7. 8. i 9. MJESEC

1. noć- 195,00 EUR/noć
2. noć - 185,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 170,00 EUR/noć

1 king size krevet max 2 osobe

Tiny house on the wheels, “STURBA” je potpuno off-grid, sa svojim vlastitim solarima i baterijama, te spremnikom vode. Ova malena, mobilna kućica je potpuna suprotnost klasičnim kamp kućicama u kojima prevladavaju plastični elementi i skučeni prostor. Ovdje se radi o pravoj malenoj, komotnoj kući na točkovima koja za razliku od kamp kućica, nije za duga putovanja. Svojim dimenzijama, 6,5x2,5m pruža ugodan, topli ambijent za boravak do 2 osobe. Kućica može biti smještena na različitim lokacijama, pa prije rezervacije svakako provjerite lokaciju na kojoj se nalazi.  

VIKEND

PET, SUB, NED

1. noć - 110,00 EUR/noć
2. noć - 100,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 90,00 EUR/noć

TJEDAN

PON-ČET

1. noć - 100,00 EUR/noć
2. noć - 90,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 85,00 EUR/noć

LJETNA SEZONA

7., 8. i 9. MJESEC

1. noć - 150,00 EUR/noć
2. noć - 140,00 EUR/noć
3. i svaka iduća - 135,00 EUR/noć

Kontakt

Za najbolje cijene i više informacija pronađite nas na društvenim mrežema!

LOKACIJA RESORTA

ViaDinarica

Naša destinacija, kao i svi izleti, nalaze se na stazama ViaDinarice.

Pratite nas!

Continental Adventure
  • © Copyright 2023. Continental Adventure d.o.o. - All Rights Reserved
  • BiH

Made with ‌

Offline Website Software